Nu a existat iubire. Există încă iubire


Nu a existat. Există

De multe ori oamenii în ziua de astăzi afirmă că nu există iubire. Este fals. Există iubire. Să nu considerăm că din cauza unor oameni care, pur și simplu nu au fost capabili să o simtă pentru noi că nu există. Nu mi-am propus să vorbesc de dragostea ca în filme sau dragostea vieții mele. Visele și filmele în majoritatea cazurilor bat realitatea. Există iubire peste tot numai că trebuie să o observi. Există bunătate, afecțiune, grija pentru alte persoane. Unde nu lăsăm iubire nu vei fi amintit. În locurile unde nu construimcu iubire ceea ce construim nu va fi trainic. Dacă transmitem iubire semenilor noștri mai devreme sau mai tarziu vom primi iubire. Haideți ca să transmitem iubire animalelor și ne-o vor returna inzecit. Vom trimite o iubire necondiționată. Nici florile nu cresc în locurile unde nu există iubire. Ceea ce este viu, este declanșat din iubire și energie pozitivă. Să nu ne afișam în lume fără să ne iubim pe noi. Să nu iubim cu egoistm ci cu altruism. Este acel om care transmite o iubire necondiționată fără a aștepta ceva în schimb. Sa ne iubim zeul dacă vrem și avem nevoie cu numele de Dumnezeu dacă vrem să poarte un nume sau dacă nu dorimacest lucru să-l lăsăm anonim. Este vorba de a crede sau a nu crede sau tradus de a iubi sau a nu iubi. Multe persoane spun că a iubi este costisitor în perioada contemporană. Să nu ne căutăm motive pentru a iubi. Iubirea se simte sau nu se simte.
Doar așa ne va ține minte lumea că am existat pe acest Pământ. Se va știi că a existat o persoană care a iubit. Mai mult nu mă pricep nici eu.

Published by Paul66

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: