Rugăciuni virtuale (pamflet)


Tatăl nostru care ești și pe internet dă-ne nouă like-uri și follow atât pe facebook cât și pe instagram. Sfinteasca-se conexiunea ta și crește viteza internetului pe secundă ce trece. Să vină la nouă vizualizări atât la story pe facebook cât și pe instagram. Facă-se numărul de comentarii cât mai multe și de love așa cum postam, așa să vină. Iartă-ne nouă like-urile noastre celor care nu ne dă like precum iertam și noi celor care nu posteaza. Nu ne duce pe noi în vizualizarea acelora care sunt in a relationship sau married . Izbaveste-ne de cei care nu posteaza nimic. Amin.

Cred într-un singur facebook când are internet, al celor care dau ne dau like și ne comentează și în cei care vizualizează și ne dau inimute. Și în kisses și hugs a căror împărăție nu va avea sfârșit. Fie ca postarile cu citate inteligente să aibă mai multe like-uri decât cele cu sâni sau fund. Să nu coboare conexiunea niciodată mai jos de gb și tz, sh, cf și ms să nu dispară niciodată. Când Mark Zukerberg va coborî pe profilul meu iarăși să faultez limba română de a cărei judecată să se ocupe toți “profesorii” de limba română. Amin.

Înger ingerasul meu ce mi te-a dat Dumnezeu eu nu am vizualizări la story Tu fă ca să am o mie, eu sunt prost, dar am valoare. Când la mine eu citește și Raiul se ingrozeste. Scris la mine nu este corect chiar român fiind nu știut românește. În analfabetism mă însoțește și de mișto Tu ferește. Amin. Să ai grijă de tine, Doamne!

Published by Paul66

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: